Sol·licita les teves entrades per a l'Oviedo - Girona

El Girona FC vol acostar a tots els seus abonats, fans i seguidors la possibilitat de veure els partits del nostre equip quan juga lluny de Montilivi.

El Girona FC ja té les entrades a la venda, amb un preu de 15€. El club també posa a disposició el desplaçament en autobús, a un preu de 70€.

En aquesta pàgina trobareu un formulari a complimentar per aquells que desitgin comprar la entrada i així com sol·licitar formar part de l'expedició blanc-i-vermella a Oviedo (perqué es dugui a terme el viatge en autobús és imprescindible que participin un mínim de 50 persones).

L’entitat dona prioritat als abonats i fans, que poden reservar la seva entrada de manera exclusiva des del dilluns 20 de Març a les 15h i fins dimarts a les 17h. Només en cas que aquests col·lectius no cobreixin la quantitat d’entrades disponibles la venda s’obrirà al públic general, que podran complimentar la sol·licitud des de dimecres a les 9h i fins al dijous a les 12h. Un cop finalitzat el procés aquells que tinguin entrada assignada seran contactats pel club mitjançant la direcció de correu electrònic proporcionada i se’ls informarà del procediment per al pagament i recollida de les entrades.

PLA DE VIATGE A OVIEDO
PARTIT: REAL OVIEDO - GIRONA FC
LLOC: OVIEDO - Estadio Carlos Tartiere
DATA I HORA DEL PARTIT: 25/03/2017 - 20:45 h.
MITJÀ DE TRANSPORT: BUS - 55 places
DURADA DEL TRAJECTE: 14 h.
HORARI D'ANADA: 05:00 h. (GIRONA) - 19:00 h. (OVIEDO)
HORARI DE TORNADA: 23:00 h. (OVIEDO) - 14:00 h. (GIRONA)
PREU: 85 € per PERSONA (70 € VIATGE + 15€ ENTRADA) 
.

GIRONA FC / Agenda primer equip

25 MARÇ

20:45H · Carlos Tartiere

Partit

Jornada31 R. Oviedo - Girona FC

Veure agenda