CA
primer equip

El somni de Primera s'esvaeix

El Girona no pot remuntar l'eliminatòria contra Osasuna i encetarà a l'agost la novena temporada a la divisió de plata

El tercer intent tampoc ha estat el definitiu. El Girona, que ha pres part en tres dels play-off en les darreres quatre temporades, tampoc ha aconseguit aquest any l’ascens a Primera. L’Osasuna, que havia guanyat en l’anada al Sadar (2-1) també s’ha endut la victòria avui gràcies a un gol de Kodro en començar la segona part. Els de Machín no han pogut aquest cop remuntar el gol en contra, com van fer en l’anterior eliminatòria contra el Córdoba.

Amb un Montilivi absolutament ple, el partit ha començat amb el Girona portant la iniciativa, amb bones accions de Sobrino, a dalt, i dels carrilers per les bandes. Sobrino ha estat molt actiu, especialment en la primera mitja hora de joc, en que ha obligat a intervenir al porter Nauzet en diverses ocasions. Els navarresos han posat la por al cos dels gironins als 30 minuts amb un cop de cap de Mikel Merino que ha aturat Becerra. El setge gironí semblava que donaria fruits a la segona part. I el gol ha arribat però a estat a favor de l’Osasuna. Kodro s’ha aprofitat d’un error defensiu per fer pujar el 0-1 al marcador. Amb el gol en contra el Girona s’encomanava de nou a l’epica. Machín ha posat al camp Mata, Lekic i Álamo i s’ha llançat en tromba a l’atac però en unes ocasions la defensa i en altres Nauzet han evitat la igualada. Lekic ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc i a falta de pocs minuts per a la conclusió, Lejeune ha estat expulsat. Abans del xiulet final, Lekic ha tingut una clara oportunitat per com a mínim empatar, però el seu xut ha sortit fora.