Excel·lent partit a Getafe i recompensa de tres punts

Longo i Alcaraz signen els dos gols que han donat la victòria als de Machín al Coliseum Alfonso Pérez.

El Girona visitava avui un camp que en els darrers dotze anys ha estat de Primera Divisió. Els homes que dirigeix Pablo Machín sabien de l’entitat del rival i que el principal objectiu dels madrilenys és l’ascens a la màxima categoria. Aquesta pressió no els ha angoixat sinó tot el contrari; s’han mostrat com un equip molt seriós, segur en totes les seves línies i efectiu de cara a porta. La combinació de tots aquests elements ha estat un excel·lent partit dels blanc-i-vermells, controlat de principi a fi, on els jugadors que dirigeix Esnaider pràcticament no han inquietat la porteria defensada per Bounou.

El partit s’ha iniciat amb uns primers minuts de tempteig on els dos equips es posaven a prova però sense aproximacions de perill en cap de les dues àrees. El primer xut entre els tres pals ha estat, però, del Getafe tot i que Bounou ha aturat sense dificultats. Pocs minuts més tard, en el 14, ha arribat el primer gol dels catalans. Portu ha fet una molt bona assistència a Longo i l’italià ha enviat las pilota al fons de la xarxa local. Nou minuts més tard s’ha produït una situació que ha modificat el dibuix del partit. El jugador del Getafe, Feltscher, ha estat expulsat per empentar Borja García quan aquest enfilava tot sol la porteria defensada per Alberto García. A partir d’aquest moment el Girona encara ha posat una marxa més per intentar ampliar el marcador, sense canviar les seves característiques del seu joc. Longo, en un cop de cap en el minut 51, ha pogut fer pujar el segon gol si no hagués estat per la gran intervenció del porter de l’equip madrileny. El premi als mèrits visitants ha arribat en el minut 72 quan Alcaraz ha llançat un potent xut des de fora de l’àrea que ha fet inútil l’estirada d’Alberto i el segon gol dels de Montilivi ha lluït en el marcador. En els següents minuts de partit el Girona encara hauria pogut ampliar més la seva avantatge en dues ocasions de Portu i Sandaza que no s’han pogut materialitzar. Però el matx es reservava un segon cop d’efecte. A quatre minuts del final l’àrbitre ha xiulat un penal en contra del Girona.  Stefan ha estat el responsable de llançar-lo i ha enviat la pilota al pal, evitant així que el Getafe retallés distàncies.  Així doncs, el partit ha finalitzat amb el 0-2, assolint tres punts molt importants per afrontar el nou repte que tindrà lloc a Montilivi el proper diumenge 2 d’octubre a les 16h. davant el Reus.