Bogeria al Villamarín (2-2)

El Girona allarga la seva ratxa d’imbatibilitat després d’un empat resolt en les dues últimes jugades de partit

Partit boig al Benito Villamarín, que ha acabat en empat a dos gràcies als gols de Portu i Tello en la penúltima i última jugada. Després d’una gran segona meitat, el Girona ha passat de l’alegria més absoluta a la decepció en qüestió de segons. Tot i això, el repartiment de punts permet als de Machín allargar la seva ratxa d’imbatibilitat amb cinc partits sense perdre.

L’onze d’aquesta tarda presentava dues novetats: les titularitats d’Aday i Ramalho en detriment de Mojica i del sancionat Bernardo. Portu, el gran protagonista del matx, ha estat el primer d’avisar als 10 minuts, amb un xut potent des de la frontal de la petita que Adán ha pogut rebutjar a córner. Guardado ha respost pel Betis amb un mà a mà resolt magistralment per Bono.

Stuani ho ha provat de cap al 33’, i Guardado tornava a respondre amb una vaselina que ha marxat per poc. Abans del descans l’ha tingut Ramalho de cap, però ha estat Portu qui, en el minut de descompte, ha marcat el 0-1: assistència de Borja per sobre la defensa rival per Portu, i definició de murri del davanter blanc-i-vermell (46’).

Tres gols en 10 minuts

La segona meitat ha estat un autèntic allau d’ocasions blanc-i-vermelles. El 0-2 ha passat per les botes de Stuani, Aday, Maffeo, Mojica i Granell. La sentència no arribava i ha estat Guardado qui, al 85’, aconseguia l’1-1 al transformar una falta directa des de la frontal. Primera gerra d’aigua freda pels de Machín, que havien dominat completament el segon temps.

El partit semblava vist per a sentència fins que ha arribat la bogeria: gol de Portu al 93’, que deixava glaçat el Villamarín i feia esclatar d’alegria els blanc-i-vermells. Els tres punts volaven cap a Girona amb un gol de justícia en la penúltima jugada del partit. Però en l’última, i ja amb temps d’afegit consumit, Tello ha marcat el 2-2 i l’àrbitre ha xiulat el final. Segona gerra d’aigua freda pels gironins, que tot i això ja encadenen cinc partits sense perdre i es col·loquen provisionalment desens amb 17 punts.