Continua la ratxa d'imbatibilitat

Stuani iguala el gol matiner de la Real i permet als gironins encadenar quatre jornades consecutives sense perdre

El Girona allarga la seva ratxa d’imbatibilitat a Primera Divisió després d’empatar a un davant la Real Sociedad a MontiliviUn cop de cap d’Stuani a la segona meitat ha permès als gironins neutralitzar el gol matiner de Willian José i encadenar la quarta jornada consecutiva sense perdre. Un punt valuós tant per l’entitat del rival com pels 16 que ja suma l’equip, que es manté provisionalment desè a la classificació.

Machín ha modificat dues peces de l’onze que va guanyar al camp del Llevant: Timor pel lesionat Pere Pons, i Mojica al carril esquerre en detriment d’Aday. El partit, però, s’ha complicat ben aviat, perquè tot just al minut 6 William José culminava una gran acció individual marcant el 0-1.

A partir d’aquí, però, la primera meitat ha comptat amb molt poques ocasions. Granell des de la frontal, i Maffeo amb un xut ras, han tingut les més clares per a un Girona dominador però sense mossegada. Tampoc n’ha tingut la Real, que no ha tornat a intimidar Bono en tot el primer temps.

A la represa Mojica ho ha provat amb la dreta, i Portu ha estat a punt d’empatar després de superar el seu defensor. El murcià, però, ha arribat massa just per poder definir a plaer davant Rulli. Més encertat ha estat amb la centrada de l’1-1, culminada de cap per Stuani. L’uruguaià s’ha elevat més que ningú per aconseguir la igualada i el seu setè gol amb la samarreta del Girona. Corria el minut 62.

Els de Machín s’han llançat a l’atac per capgirar el marcador i poc els hi ha anat de poc de no endur-se un bon ensurt. Bono, però, ho ha evitat amb una mà salvadora davant Januzaj. El porter marroquí ha tornat a completar una gran actuació, en la línia de l’equip, que ha aconseguit debilitar un dels conjunts més forts del campionat. Al final 1-1, quarta jornada consecutiva sense perdre, 16 punts i desena posició. I el descens, provisionalment, a 10 punts.