Derrota en el nou derbi català

El Girona cau per 0-3, amb dos gols en pròpia, davant un Montilivi ple a vessar

Ple absolut a Montilivi per viure el primer Girona-Barça de la història a Primera Divisió, que s’ha resolt per 0-3 favorable als blaugranes. Dos gols en pròpia, un al minut 17 i l’altre tot just començar el segon temps, han condemnat els gironins en un partit que també ha tingut un caire festiu i de reivindicació.

Pablo Machín ha sacsejat l’equip presentant un 11 amb moltes variacions per afrontar el nou derbi català. Douglas, Olunga, Ramalho i Aleix Garcia han sortit d’inici, mentre Pablo Maffeo ha estat l’encarregat de marcar individualment Leo Messi. La mala fortuna ha colpejat els locals per primer cop al minut 17, quan una jugada enrevessada dins l’àrea ha acabat amb gol en pròpia d’Aday. La primera meitat ha presentat poques ocasions: les més clares han passat pels peus dels blanc-i-vermells Douglas Luiz i Olunga, i pels del blaugrana Jordi Alba.

Tot just començar el segon temps, la sort ha tornat a jugar una mala passada a l'equip de Machín: Gorka s’ha marcat en pròpia quan intentava rebutjar la centrada d’Aleix Vidal. Càstig excessiu per a un Girona combatiu, que des de llavors ha anat a remolc i tampoc ha pogut fer-hi res per evitar el 0-3, obra de Luis Suárez. Mojica, Kayode i Pere Pons podrien haver maquillat el marcador en els minuts finals, però l’electrònic ja no s’ha mogut i el Girona seguirà amb cinc punts a classificació.