Derrota per la mínima a Sevilla (1-0)

El Girona ha perdut al Sánchez-Pizjuán en un partit en que el porter Sergio Rico ha desbaratat les nombroses ocasions visitants aturant fins i tot un penal

El Girona ha caigut avui davant un Sevilla que ha tingut en el porter Sergio Rico el seu millor home. Un error en l'inici de la segona part i les aturades del porter sevillista, que ha arribat a desviar un penal a Aday, han impedit els de Machín puntuar al Sánchez-Pizjuán. El Girona ha gaudit de nombroses ocasions per obrir el marcador en una bona primera part. Molt ben posicionat en defensa, ha posat en dificultats el conjunt andalús. A mesura que passaven els minuts el Girona ha anat guanyant terreny. Pere Pons ha posat a prova els reflexos de Rico en el minut 13 i poc després ho ha fet Borja García. També ho ha intentat Olunga, avui titular pels problemes físics que arrossega Stuani.

Ha estat llavors quan ha començat el recital de Sergio Rico. Al 37 ha volat a la seva esquerra per rebutjar un bon cop de cap d’Aday. En l'acció següent, ha tirat de reflexos per desviar una rematada enverinada entre Bernardo i Pizarro. El moment estel·lar ha arribat poc abans del descans quan ha desviat un penal llançat per Aday després d'unes mans de Muriel castigades amb la pena màxima. Poc abans del descans Pere Pons ha hagut de retirar-se, lesionat. El seu lloc l'ha ocupat Aleix García.

I si amb els millors minuts de joc gironí s’ha arribat al descans, la segona meitat no podia començar pitjor. Als 35 segons de la segona meitat, Lenglet ha donat una assistència a Correa que ha superat per alt Bono. La pilota l’ha salvat Bernardo sobre la mateixa línia però Sarabia l’ha aconseguit empènyer al fons de la xarxa per posar el 1-0 al marcador.

El gol ha descol·locat el Girona, que ha evitar el segon en el minut 68, gràcies a la intervenció de Ramalho. Lozano ha debutat a Primera, substituint Olunga i Planas ha donat descans a Mojica. El Girona ha dominat l'última mitja hora de joc en què, de nou, Rico ha salvat gols cantats. Primer, desviant un cop de cap de Bernardo i en el 88, una rematada de Portu amb el cap, a boca de gol. Poc botí per a un Girona que ha merescut molt més.

Els de Pablo Machín s'enfrontaran divendres al Leganés a Montilivi (21:00).