GIRONA FC / NOTICIES

El Girona arriba als 6.000 abonats

Marcel Nogués, de dotze anys, és el soci sis mil. També s'ha incrementat el nombre d'abonades que ja són un 15% del total, així com l'assistència a l'estadi respecte la temporada passada. L'augment és, de mitjana i per partit, de 520 espectadors.

Tornar

11/01/2017 12:39

El creixement del Girona com a club es reflecteix també en l’augment de la seva massa social. L’exemple més clar és la xifra de 6.000 abonats a la que s’ha arribat en aquest mes de gener, la qual cosa suposa un increment d’un 12% respecte a la temporada anterior en aquestes mateixes dates.

Objectiu assolit

Arribar als 6.000 abonats, xifra que el president Delfí Geli i el director general Ignasi Mas-Bagà es van marcar com a objectiu a la presentació de la campanya d'abonats 'Boig per tu', significa un pas endavant pel club gironí, que segueix creixent a pas ferm any rere any gràcies als bons resultats de l'equip i la bona gestió del club.

Un gran regal de Reis

Marcel Nogués, un nen de dotze anys, és aquest soci 6.000. En Marcel, juntament amb el seu germà Mateu, van rebre els carnets d’abonats com a regal de Reis que ja podran estrenar el proper diumenge a Montilivi en el partit contra el Córdoba.

Augment del públic femení

A dia d’avui, el retrat de l’abonat-tipus blanc-i-vermell és el d’un home, d’entre 35 i 55 anys, majoritàriament de la ciutat de Girona, tot i que el públic femení s’ha incrementat notablement; el 15% són sòcies.

En el rànquing de les poblacions d’origen, a banda del primer lloc de Girona, el segon i el tercer l’ocupen Salt i Banyoles, respectivament.

L'assistència a Montilivi també creix

Aquest increment de socis es manifesta en l’assistència a l’estadi: aquest any, de mitjana i per partit, ha crescut en 520 espectadors respecte la temporada anterior.

Les xarxes socials també són indicatiu del bon estat de salut del club i ho demostren els gairebé 170.000 seguidors que sumen el perfil de  Twitter, amb  102.000 seguidors, la pàgina de Facebook, que compta amb més de 50.000 «m'agrada», i el perfil d'Instagram blanc-i-vermell, que el segueixen uns 17.000 instagramers.

Fotografia: El president del Girona, Delfí Geli, lliura a Marcel Nogués el seu carnet com a soci número 6.000.