El Girona empata a Valladolid (0-0) i segueix viu en la lluita pels llocs de play-off

Lejeune, lesionat, ha hagut de deixar el terreny de joc en el minut 10 d'un partit sense ocasions de gol

El Girona ha aconseguit un empat avui a Valladolid en un partit marcat per la lesió de Lejeune. Els de Pablo machín, poc efectius en atac, s’han mostrat ordenats en defensa i continúen vius en la lluita pel playoff. La millor ocasió dels gironins ha estat de Mata. Corria el minut 40 quan el davanter madrileny ha empalmat un xut desviat pel porter local. El Valladolid ha tingut més el control de la pilota però ha estat també poc efectiu en atac, donant per bo el punt que el deixa pràcticament salvat.

Després d’aquest resultat, el Girona continua sisè, amb 60 punts, a l’espera del que facin demà i dijous Saragossa, Oviedo i Córdoba. Per continuar en els llocs de privilegi els de Machín necessiten que el Saragossa perdi a Osca dijous i que l'Oviedo i el Córdoba no guanyin contra el Leganés i el Mirandés, respectivament.Els gironins reben diumenge l’Alcorcón, en horari unificat, a les 20.00 hores a Montilivi.