GIRONA FC / NOTICIES

El Girona FC posa a la venda les entrades per assistir als dos primers partits de lliga

Els FANS tenen prioritat de compra fins a les 18:00. També es posa en marxa el servei d'alliberament de seient per als abonats.

Tornar

11/08/2017 09:00

El Girona FC ha posat ja a la venda les entrades per als dos primers partits de lliga, en que rebrà la visita de l’Atlético de Madrid i el Málaga CF.

Els posseïdors del carnet GIRONA FANS tindran prioritat per adquirir-ne, tant online com a les oficines del club, des les 9:00h de divendres fins a les 18:00h. A partir de llavors la venda s’obrirà a tot el públic, online i en horari habitual d’oficines.

El preus per al Girona-Atlético de Madrid seran els següents:

Gol.................................... 50 €
Preferent......................... 65 €
Preferent Coberta.......... 75 €
Tribuna............................ 90 €

Els GIRONA FANS podran comprar fins a dues entrades. Un cop obert al tot el públic el nombre màxim d’entrades que podrà comprar un mateix usuari serà de quatre.

Compra aquí

GIRONA-MÁLAGA

També es podran adquirir entrades per a la segona jornada de lliga, contra el MALAGA CF que es jugarà dissabte 26 d’agost a les 20:15h, de nou a Montilivi. Amb les mateixes condicions (divendres de 9h a 18h) els GIRONA FANS seran els destinataris, en exclusiva, d’aquestes entrades.

El preus per a aquest partit seran els següents:

Gol .................................. 30 €
Preferent........................ 40 €
Preferent Coberta......... 50 €
Tribuna........................... 60 €

Compra aquí

ALLIBERAMENT DE SEIENT

Els abonats que aquesta temporada no puguin assistir a algun partit dels inclosos dins el seu abonament podran alliberar el seu seient. D’aquesta manera l’abonat podrà treure un rendiment al seu carnet i satisfer a la vegada la necessitat d’altres aficionats de comprar entrades i mantenir el caliu i suport de l’afició cap a l’equip.

El servei d’alliberament de seient estarà actiu a través de la web oficial del club des del moment en que es posen a la venda les entrades per a cada partit i fins a 24h abans del seu inici.

El club posarà a la venda els seients alliberats per al partit en qüestió. En cas de que la localitat es vengui, l’abonat acumularà un crèdit del 50% de l’import de la venda, un cop descomptades les despeses de servei i l’IVA.

El crèdit acumulat es podrà descomptar del preu de la renovació de l’abonament de la temporada següent i per un valor no superior al 50% del seu preu. Si el soci sol·licita la baixa voluntària de l’abonament per a la següent temporada, no renova o el cedeix a una tercera persona, perdrà el descompte per les cessions de seient de la darrera temporada.