CA
primer equip

El Girona guanya el Zaragoza a La Romareda i continua en ascens directe (0-2)

Dos gols de Fran Sandaza i Rubén Alcaraz permeten sumar la sisena victòria en els darrers set partits

El Girona continuarà una jornada més en posicions d’ascens directe. La victòria d’avui a La Romareda, contra el Real Zaragoza de Raül Agné, per 0-2, permet als de Machín sumar la sisena victòria en els set darrers partits. El d’avui s’ha decidit a la segona part. A la primera meitat, de fet, el domini ha estat del conjunt aragonès que, tot i tenir diverses ocasions no ha sabut materialitzar-les i agafar avantatge en el marcador. Els gironins han buscat sorprendre el porter aragonès amb xuts des de lluny. Borja, Portu i Granell han posat a prova Irureta, que ha resolt totes les accions sense problemes. El Girona intentava portar perill per la banda esquerra, amb un Aday molt actiu.

Després del pas pels vestidors, el panorama ha canviat. El domini aragonès ha minvat i els de Machín han començat a mostrar les seves armes. En el 68, Sandaza ha rematat de cap una falta lateral i ha fet pujar el 0-1 al marcador. Amb el partit totalment controlat, els gironins han jugat l’últim quart d’hora amb superioritat numèrica després que Cani fos expulsat per doble groga. A poc per a la conclusió, Longo ha tingut el 0-2 després d’una jugada de Portu però el seu xut ha estat aturat pel porter. El mateix italià ha estat el protagonista del segon gol. Longo ha servit una gran passada per a Alcaraz que, arribant des de la segona línia d’atac, ha afusellat Irureta. El Girona jugarà ara dos partits a Montilivi. El primer, que tancarà la primera volta, contra el Córdoba, diumenge vinent. El següent, que obrirà la segona, l’altre diumenge davant el filial del Sevilla.