El Girona guanya al Mallorca (1-0) i se situa provisionalment en llocs de play-off

Un gol de penalti transformat per Cristian Herrera a l'inici de la segona meitat ha donat la victòria als de Machín a Montilivi

Un gol de penal transformat per Cristian Herrera només començar la segona part ha donat la victòria avui al Girona a Montilivi. Els homes de Pablo Machín, avui amb Richy en el lloc d’Alcalá a l’eix, han mostrat un gran solidesa defensiva  tot i que el Mallorca ha portat  el pes del joc en bona part del partit.

Després d’una primera part sense masses ocasions, la segona meitat no podia començar millor. Borja García queia dins de l’àrea entrat en falta per un defensor balear. L’àrbitre ha assenyalat penal. Cristian Herrera l’ha xutat amb decisió, fent pujar el 1-0 al marcador que seria definitiu.  La millor ocasió balear, una pilota desviada per un jugador del Girona després d'una falta, que Becerra ha desviat a córner amb el colze. Corria el minut 78 de joc i el Mallorca posava setge a la porteria gironina. El conjunt que entrena Machín s’ha defensat amb ordre i buscava a la contra sorprendre els mallorquins, especialment amb desmarcades de Sobrino, que ha substituït Lekic a la segona meitat. Al final, tres punts que es queden a Montilivi i que permeten al Girona continuar lluitant per les posicions d’ascens. A l’espera dels resultats de demà els gironins són cinquens.