GIRONA FC / NOTICIES

El Girona i la UdG organitzen el primer "Dia de l'Universitari"

Coincidint amb el Girona-Huesca s'organitzaran tot una sèrie d'activitats esportives i lúdiques adreçades als estudiants universitaris.

Tornar

19/04/2017 15:01

Per primera vegada, el Girona FC, el Consell d’Estudiants i el Servei d’Esports de la Universitat de Girona (UdG) organitzen el “Dia de l’Universitari”. L’objectiu d’aquest esdeveniment és relacionar la UdG amb el Girona i fomentar la pràctica de l’esport entre la comunitat universitària.

El dissabte 6 de maig, coincidint amb el partit entre el Girona i el Huesca, es realitzaran activitats i concursos. Durant la jornada es durà a terme un torneig multiesport de bàsquet i futbol entre equips de diferents facultats de la UdG, una botifarrada, música, concursos, activitats, Fan Zone i una grada universitària durant el partit a Montilivi.

Tant la UdG com el Girona han volgut que la jornada fos el més accessible possible pels estudiants, així que el preu de la inscripció al Torneig + botifarra i beguda + entrada al Girona-Huesca tindrà un cost d'11 euros per persona. Els equips que participin al torneig (un equip per facultat), seran de 15 estudiants i hauran de ser mixtes. Els equips que vulguin participar a la jornada, podran inscriure’s a partir d’avui enviant un correu al consell d’estudiants amb el llistat de persones que es comprometen a participar al torneig.

Així doncs, la jornada del “Dia de l’Universitari”, que es desenvoluparà entre el servei d’esports i el pàrquing de Gol Nord de Montilivi, quedarà configurada de la següent manera:

  • 10h - 14h: Torneig interuniversitari
  • 14h - 16h: Botifarrada universitària
  • 16 - 18h: Finals Torneig
  • 18h - 20.30h: Fan Zone (música, concursos, activitats i més).
  • 20.30h: Girona FC - SD Huesca

El Girona amplia d’aquesta manera la col·laboració amb la UdG i espera que aquesta sigui la primera de moltes edicions del ‘Dia de l'Universitari’.