CA
primer equip

El Girona jugarà la final de la Copa Catalunya

Un solitari gol de Cámara en el minut 71 ha decantat el partit a favor dels homes de Pablo Machín (0-1)

El Girona jugarà la final de la Copa Catalunya després de derrotar avui a domicili el Badalona gràcies a un solitari gol de Juan Cámara avançada la segona part. Els de Machín, que avui ha fet intervenir els  jugadors menys habituals, han dominat el joc des de l’inici del partit. Bono, que tornava a la titularitat després de tres mesos, pràcticament no ha hagut d’intervenir. Al davant, el tècnic ha situat Cristian Herrera i Felipe que tornava a jugar després de molt de temps. El conjunt local, que juga a Segona B, en feia prou defensant-se dels atacs gironins buscant accions de contraatac. Així han transcorregut els primers 45 minuts.

La segona meitat ha començat pràcticament igual amb alguna espurna badalonina sense conseqüències. Després d’un primer quart d’hora sense accions de gol destacades, Machín ha mogut la banqueta, donant entrada a Sandaza, Aday, Pere Pons i Carbó. Al 71, una jugada de Pere Pons ha caigut als peus de Mojica. El colombià ha cedit la pilota a Cámara que ha connectat un xut ajustat impossible d’aturar pel porter local. Cristian podria haver fet el segon poc després però la seva rematada l’ha desviat un defensor des de la mateixa línia de gol. Amb el 0-1 s’ha arribat  al final que classificava el Girona. El rival serà el Nàstic de Tarragona.