El Girona rescata un punt a Balaídos en un partit boig (3-3)

Juanpe ha aconseguit el tercer a cinc minuts del final d'un matx amb quatre gols en el primer quart d'hora

El Girona ha rescatat avui un punt a Balaídos en un partit boig, amb quatre gols en el primer quart d’hora. El marcador s’ha mogut aviat. Només havien transcorregut 8 minuts i Sisto ha rematat a gol una pilota servida des de la dreta. El Girona ha reaccionat ràpid i dos minuts més tard Portu ha fet l’empat. Els de Machín anaven embalats. Abans del quart d’hora, una falta favorable al Girona l’ha canviat de pal Juanpe perquè Stuani enviés la pilota al fons de la xarxa. Duraria poc l’alegria perquè en el 16 Maxi Gómez batia Gorka amb un xut ajustat al pal esquerre. Començament frenètic d’un partit que ha tingut a la primera meitat ocasions per als dos bàndols però amb el 2-2 s’ha arribat al descans.

La segona part no ha estat tan elèctrica com la primera. Poc abans de la mitja hora el Celta ha tingut una triple ocasió amb tres rematades dins de l’àrea. Gorka, excel·lent, ha evitar el tercer gol gallec. Poc minuts després, Wass ha avançat el quadre d’Unzué amb una falta directa que ha superat la barrera i ha entrat per l’esquerra de Gorka. A cinc minuts per al final Alcalá ha posat una pilota a l’àrea i Juanpe, lliure de marca, ha aconseguit el tercer. Al final, un punt més que merescut en un partit lluitat de valent pels gironins.