El Girona s'avança a Valencia però acaba perdent per un gol en pròpia porta i un de penalti (2-1)

Portu ha inaugurat el marcador abans del primer quart amb un cop de cap després d'una centrada de Mojica

El Girona, que avui ha sortit amb Timor enlloc de Borja García, s’ha avançat en el marcador gràcies a un gol de cap de Portu. El murcià, que no ha volgut celebrar el gol pel seu passat valencianista, ha rematat un precís centre de Mojica des de la banda esquerra. Els de Machín es posaven per davant però el 0-1 no ha deixat tocat el conjunt valencianista, que s’ha crescut en busca de la igualada. I ho ha aconseguit en una jugada desafortunada per als gironins. Guedes, després d’una internada per la banda esquerra, ha posat un centre que Ramalho ha desviat a gol. Mala sort per al central del Girona. Amb l’1-1, els de Marcelino han incrementat la pressió sobre els gironins que s’han dedicat a defensar-se fins que l’àrbitre ha posat fi a la primera part.

Només començar la segona part, un penal assenayat per una falta de Maffeo sobre Gayá l’ha transformat Parejo per capgirar el marcador. Gerro d’aigua freda per a un Girona que havia substituït Granell per fer entrar Borja García. Amb el marcador en contra el Girona no s’ha tornat boig i ha intentat sorprendre els valencians a la contra. Mojica s’ha esmerçat des de la banda esquerra posant centres que avui no han volgut entrar. La millor ocasió, una rematada de Stuani que ha obligat Beto a intervenir per evitar l’empat. Al final, derrota del Girona que dissabte a la una del migdia rebrà el Las Palmas en el primer partit de l’any a Montilivi.