El Girona s'estrena a Montilivi amb una victòria contra l'Elx (3-1)

Borja García, Portu i Longo, que ha sumat la seva segona diana en la lliga, han estat els autors dels gols d'avui

El Girona ha estrenat la temporada de lliga a Montilivi amb victòria. Tres gols a un contra l’Elche. Els de Pablo Machín han dominat el partit des del primer minut, portant la iniciativa del joc i impedint les sortides dels il·licitans al contraatac. El partit s’ha posat de cara per als gironins al minut 21. Borja García ha xutat una falta que s’ha acabat colant per l’esquerra de la porteria, sorprenent Juan Carlos. Era 1-0. Poc abans del descans i en ple domini del Girona, Portu ha fet pujar el segon gol al marcador. Passada d'Aday sobre la frontal i Portu ha superat el porter d’un xut ras. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

La segona part ha continuat amb el domini del conjunt local, amb contínues arribades a l’àrea de l’Elche, pressió sobre les línies de sortida visitants i setge continu sobre la porteria rival. Pablo Machín, que avui ha situat Alcalá a l’eix i Pons al mig del camp ha fet entrar Longo. I ha estat precisament una acció acrobàtica de l’italià que ha acabat amb el 3-0. A les acaballes del partit, Guillermo ha fet el gol de l’Elche. En resum, primer partit i primera victòria a Montilivi d’un Girona sòlid en defensa i contundent en atac.