Festival de gols a Montilivi

El Girona es mostra intractable i goleja el Getafe en el millor partit de la temporada dels homes de Pablo Machín

El Girona ha golejat avui el Getafe a Montilivi per 5 gols a 1 en el millor partit dels de Machín del que portem de temporada. Amb aquest resultat el Girona es consolida en el segon lloc de la classificació i obre forat respecte els seus perseguidors.

El Girona ha sortit molt ben posicionat damunt la gespa i ha buscat el gol només saltar al camp. Longo ha posat a prova el porter visitant amb un xut llunyà que ha sortit fora. El perill del Girona arribava majoritàriament per la banda esquerra, amb les internades del colombià Mojica, molt actiu durant tot el partit. Precisament, una falta provocada per ell, l’ha servit Granell per que que Kiko Olivas obrís el marcador rematant al segon pal. Una jugada d’estrategia que ha sortit a la perfecció. Pocs minuts després, una altra falta executada per Borja García amb una canonada des de prop de 30 metres ha suposat el segon gol de la tarda. Passaven tres minuts de la primera mitja hora quan una acció idéntica a la del primer gol ha acabat amb el penal sobre Kiko Olivas que ja olorava la seva segona diana. Penal transformat amb seguretat per Granell, 3 a 0. Per part madrilenya només un xut de Molina que ha obligat a intervenir René.

El ritme del partit ha caigut a la segona part però l’efectivitat gironina no. En el 60, una centrada de Mojica l’ha rematat a gol Longo per fer pujar el quart al marcador.  Montilivi vibrava amb el joc de l’equip. Els de Bordalàs han fet el gol de l’honor, obra de Portillo però abans d’acabar Longo ha marcat el cinquè. El partit ha acabat amb el Girona jugant amb 10 homes per la lesió muscular de Mojica.