Ibai trenca la ratxa (2-3)

Un ‘hat-trick’ del futbolista basc, el tercer en l’última jugada, provoquen la derrota del Girona davant l’Alavés després cinc partits consecutius sense perdre

Segon pal al Girona en dues setmanes. I segon partit consecutiu en què deixa escapar punts en l’últim sospir. Si la setmana passada Tello feia l’empat al Villamarín amb el temps ja consumit, avui ha estat Ibai l’encarregat de capgirar el marcador en menys d’un quart d’hora. El Girona guanyava 2-0 al minut 70, amb gols de Stuani i Juanpe, però el ‘hat-trick’ del futbolista basc ha posat punt i final a la ratxa d’imbatibilitat dels gironins.

Pere Pons ha estat la principal novetat de l’onze de Machín, que també ha fet sortir d’inici Mojica i Bernardo. El central colombià, però, ha hagut de demanar el canvi per problemes físics a la primera meitat; un primer temps amb molt poques ocasions. La més clara, gairebé a la mitja hora de joc, ha arribat mitjançant un cop de cap de Stuani que ha marxat fregant el pal. Just abans del descans, l’àrbitre ha anul·lat un gol de Borja García per mans a l’hora de controlar la pilota.

A la represa el Girona ha posat una marxa més i el premi no s'ha fet esperar: gran retall de Stuani dins l’àrea, deixant clavat el seu defensor, i xut creuat per fer l’1-0 (min. 59). L’uruguaià aconseguia el seu vuitè gol en el que portem de campionat. Poc després, Juanpe feia el 2-0 al rematar un córner al fons de la xarxa. Minuts de rauxa i encert per a un Girona que es col·locava a tan sols un punt de places europees.

Però en l’últim quart d’hora, el panorama ha canviat radicalment. Ibai retallava distàncies al 71’ –la jugada havia arrencat amb un fora de joc no assenyalat de Pedraza-, i al 86’ una errada defensiva dels gironins ha acabat amb penal de Bono sobre Pedraza. El mateix Ibai ha estat l’encarregat de transformar-lo des dels onze metres. Ja sobre la botzina, en l’última jugada del partit, un contracop de Munir ha acabat amb el 2-3 definitiu, també d’Ibai. D’aquesta manera, l'Alavés posava punt i final a la ratxa d’imbatibilitat del Girona, que es manté dotzè a la classificació amb 17 punts, set per sobre del descens.