GIRONA FC / NOTICIES

Jugadors, cos tècnic i treballadors del Girona FC participen en el Taller d’Integritat organitzat per LaLiga

L’objectiu de la xerrada és el de promocionar els principis fonamentals de l’esport, com el joc net.

Tornar

20/04/2017 17:24

Jugadors, cos tècnic i treballadors del Girona FC han participat avui en el Taller d’Integritat que ha impartit el Director d’Integritat i Seguretat de LaLiga, Alfredo Lorenzo.

L’objectiu de la xerrada és el de promocionar  els principis fonamentals de l’esport, com el joc net, i informar sobre les nefastes conseqüències tant pels clubs com a títol personal de la manipulació dels resultats esportius així com l’ús inadequat de la informació privilegiada amb la intenció d’aconseguir un benefici il·lícit en les apostes.  En aquesta conferència, Alfredo Lorenzo, també ha informat, entre d’altres punts, de la prohibició que tenen les persones vinculades laboralment a un club de futbol de participar en qualsevol tipus d’aposta en les que hi formi part l’equip en el que treballen. Finalment ha demanat la col·laboració dels participants en la lluita contra aquestes xacres que embruten un esport extraordinari.

Aquests Tallers d’Integritat, que impulsa i organitza LaLiga, es duen a terme en els 42 clubs de Primera i Segona Divisió.