L'efectivitat de l'Eibar decanta el partit a Montilivi (2-3)

Stuani marca un altre doblet però els visitants, molt encertats en els moments clau, s'emporten un matx on el VAR ha tornat a ser protagonista

L'Eibar és una de les bèsties negres del Girona i avui ha tornat a demostrar per què. Els de Mendilíbar s'han acabat emportant els tres punts en un partit disputat i on han estat molt encertats en els moments clau: un gol de penal, un just abans del descans i un tercer quan el Girona estava apretant per posar-se per davant en el marcador. Tres cops baixos per a l'equip, que no passa pel seu millor moment tot i tenir a Stuani en estat de gràcia: avui ha marcat els dos gols i ja en suma 8 a la Lliga. Una barbaritat.

Però l'equip no està fi i s'ha notat només començar. Els d'Eusebio han entrat molt imprecisos i poc intensos al partit i ho han pagat ben aviat, quan Charles transformava un penal assenyalat pel VAR tot just al minut 11. El 0-1 ha esperonat al Girona, que s'ha llançat en busca de la porteria contrària i Granell aconseguia la igualada després d'una errada de Dmitrovic, però l'àrbitre l'ha anul·lat per fora de joc de Bernardo.

Tot i això, Stuani ha tornat a aparéixer per liderar la remuntada: gol de cap al 40', després d'una gran centrada de Pedro Porro, i el 2-1 tot just quatre minuts després, en una altra decisió consultada al VAR. Montilivi esclatava amb els darrers minuts del primer temps però l'Eibar, molt encertat en els moments clau, enviava el partit al descans amb empat (2-2) gràcies a un gol d'Arbilla sobre la botzina.

Al segon temps, més del mateix: els blanc-i-vermells ho han provat diverses vegades per mitjà de Portu, Borja, Granell o Pedro Porro, però finalment ha estat l'Eibar qui s'ha acabat enduent els tres punts gràcies a un cop de cap de Sergi Enrich al 72'. Un gol que evidenciava que el Girona no atravessa un bon moment. Una situació que tocarà corregir ara que ve l'aturada de seleccions.