Montilivi vibra amb la victòria del Girona (3-1)

Els de Machín superen el Huesca amb dos gols de Sandaza i un de Portu que acosten l'equip a Primera divisió

Vibrant. Així ha estat el partit viscut avui a l’estadi. El Girona ha aconseguit davant el Huesca una merescuda i treballada victòria que li permetrà com a mínim mantenir la distància amb el tercer classificat. Els aragonesos, que sumaven 12 partits sense perdre, han començat intentant portar el control del partit mentre els de Machín buscaven espais emmig de la defensa rival. El control aviat ha passat a ser del Girona. No obstant, aquest domini no es traduïa en ocasions de gol. Cifu, per banda dreta es mostrava molt insistent però les seves centrades no trobaven rematador.

El partit ha donat un tomb en els darrers sis minuts de la primera part. Una jugada de Portu ha acabat amb el primer gol del Girona. Era el 39 de joc. Un minut més tard, Sandaza ha provocat una falta dins de l’àrea i l’àrbitre ha assenyalat la pena màxima. El mateix davanter ha transformat el penal situant el 2-0 en el marcador. Abans del descans, els aragonesos han reduït distàncies en el marcador amb una canonada de Samu Saiz que ha entrat per l’esquadra.

La segona meitat seguia la tònica del primer temps, amb un xoc intens i igualat, encara novament era el Girona qui portava el pes de l'enfrontament. Al minut 56, Portu, ha tingut el tercer a les seves botes però el seu intent de vaselina l'ha atrapat Herrera. L’equip d’Anquela ha anat tancant poca a poc als gironins que s’han defensat amb ordre. El públic – avui més de 7.200 a Montilivi - ha encoratjat els jugadors. El gol de la tranquil·litat no ha arribat però fins a l’afegit.  Un contraatac letal, finalitzat per Sandaza, ha fet pujar el tercer gol al marcador i signar una treballada victòria de l'equip de Pablo Machín.