CA
primer equip

Primera derrota a Montilivi

El travesser evita que Granell iguali, de penal i al minut 89, el 0-1 del sevillista Muriel

La mala sort ha evitat que el Girona pogués puntuar aquesta tarda davant un rival de Champions com el Sevilla. Un solitari gol de Muriel al 68’ ha fet volar els tres punts de Montilivi, que a punt ha estat de viure un empat molt meritori si Granell hagués pogut transformar el seu penal al minut 89. El travesser ho ha impedit.

Machín ha introduït dos canvis a l’onze inicial respecte les tres primeres jornades de lliga: Juanpe a l’eix de la defensa, en detriment d’Alcalá, i Mojica al carril per Maffeo. Els gironins han portat el pes d’una primera meitat molt igualada, que ha acabat sense ocasions clares més enllà d’un xut de Granell i un cop de cap d’N’Zonzi.

Tot just començar la segona part, el Girona ha estat a punt d’inaugurar el marcador: primer mitjançant un mal rebuig de Carriço, que quasi acaba marcant-se en pròpia, i després amb una forta rematada de Juanpe, que ha marxat fregant el pal. A partir d’aquí, els andalusos han fet una passa endavant; Gorka ha evitat el 0-1 en dues ocasions clares de Muriel, fins que al 68’ el davanter visitant ha culminat un contracop per fer l’únic gol de la tarda.

Machín ha sacsejat la banqueta –han debutat Olunga i Aleix Garcia- i els canvis han donat els seus fruits en forma d’ocasions. Però ni Pere Pons, ni Aleix, ni Borja ni Mojica han rematat amb encert. Al 89’ l’àrbitre ha assenyalat penal a favor del Girona, però la mala sort ha evitat que Granell pogués empatar: el travesser ha evitat l’1-1 i, d’aquesta manera, s’ha consumat la primera derrota de la temporada a Montilivi.