Tercera derrota consecutiva a Montilivi

El Girona ha perdut davant l'UCAM Murcia que ha li ha remuntat el gol inicial aconseguit per Portu

Tercera derrota consecutiva del Girona a casa (1-2) després d’una ratxa de vuit victòries a Montilivi. Els de Machín han vist com l’UCAM, que lluita per evitar el descens, li remuntava el gol inicial de Portu.

El partit s’ha posat de cara al Girona. En una jugada d’estratègia en un servei de falta, quan tothom esperava la centrada a l’àrea, Portu, lliure de marca, ha rebut una passada a l’espai i ha batut el porter Fernando. El Girona dominava i rondava la porteria murciana però quan més atacava el conjunt local, una passada de Pere Milla a Jona, l’ha convertit en gol el jugador de l’UCAM. Amb empat a un gol s’ha arribat al descans.

Després del descans, Pablo Machín ha donat entrada a Mojica per Coris. El colombià, absent per lesió el darrer mes i mig, ha revolucionat el joc per la banda esquerre. Però les ocasions generades no s’han traduït en gol. L’UCAM, que lluita per allunyar-se de la zona de descens, en canvi, ha aprofitat el seu moment i en una de les poques ocasions de que ha disposat ha capgirat el marcador. L’autor del gol ha estat Pere Milla, amb un xut dins de l’àrea. Els visitants han començar a aturar el joc amb faltes i pèrdues de temps i han vist com l’àrbitre expulsava Jona per aquest motiu quan havia de ser substituït. En els compassos finals també ha estat expulsat per doble groga Aday per una entrada a un contrari. El Girona s’ha llançat a l’atac per igualar el matx però no ha estat capaç de vèncer la defensa murciana. Fins i tot ha intervingut Felipe, inèdit en lliga, en el lloc de Mojica amb molèsties en els darrers instants.