CA
primer equip

Una derrota dolorosa (1-2)

Dos gols matiners de Bakambu condemnen un Girona que, tot i dominar el segon temps, no ha tingut la sort de cara per aconseguir sumar davant el Villarreal

El Girona ha caigut aquesta tarda per 1-2 davant el Villarreal a Montilivi. Els visitants s’han avançat ben aviat al marcador gràcies a un doblet de Bakambu (9’ i 19’). Stuani ha aconseguit retallar distàncies abans del descans, i a la represa els de Machín han buscat l’empat amb insistència. Però no hi ha hagut sort i els dos gols matiners de Bakambu han acabat decantant la balança a favor dels de La Plana. El Girona seguirà una jornada més amb sis punts a la classificació.

Pablo Machín ha introduït tres canvis a l’onze respecte el partit de Vigo, donant entrada a Ramalho a l’eix, Aday al carril esquerre i Granell a la medul·lar. Els plans de l’equip han quedat tocats ben aviat quan Bakambu ha guanyat l’esquena a la defensa gironina per fer el 0-1 (‘9). Poc després, el davanter groguet tornava a ser més ràpid que els centrals locals per marcar el 0-2. Només havien passat 19 minuts i el partit ja feia pujada.

La primera ocasió clara pels blanc-i-vermells no ha arribat fins al '36, amb un cop de cap de Bernardo. Tres minuts després, el porter Barbosa ha pogut rebutjar a córner –ajudat pel travesser- la rematada d’Stuani. El davanter uruguaià, però, no ha desaprofitat la propera que ha tingut: llançament servit per Granell que arriba a Bernardo, la pilota queda morta dins l’àrea i Stuani l’empeny amb el taló per fer l’1-2 abans del descans.

El gol ha estat balsàmic pel Girona, que ha tret tot l’amor propi al segon temps per acabar dominant el partit, tancant el Villarreal al seu propi camp. La insistència, però, no ha tingut premi: ni Kayode, ni Borja, ni Douglas ni Maffeo, que han tingut algunes de les ocasions més clares de la segona part, han pogut fer el 2-2. Als minuts finals, el travesser ha tornat a interposar-se al camí del conjunt gironí, que seguirà una jornada més amb sis punts a la classificació.