Agrupacions: Gaudeix amb la teva familia blanc-i-vermella

Preveient un escenari de capacitat reduïda, el club ha dissenyat un procés a través del qual els abonats del Girona FC podran gaudir dels partits juntament amb els seus acompanyants habituals. Els primer pas és agrupar-se a través de l’Àrea de Soci de forma que sapiguem amb qui desitgen venir, d'aquesta manera intentarem que gaudeixin dels partits amb els seus acompanyants habituals. 

Las agrupacions hauran de ser d'abonats del mateix sector. Durant aquest període d'aforament limitat, els abonats no podran asseure's en els seus seients habituals. però se'ls ubicarà al mateix sector del seu abonament juntament amb els seus acompanyants. En el cas que un abonat no formi part de cap agrupació, se l'assignarà a un seient individual.

Aquestes agrupacions només serviran en un escenari d'aforament limitat i estaran sempre subjectes al protocol de seguretat sanitària que s'implantarà des de LaLiga i el CSD. Un cop l'aforament torni al 100% de capacitat tots els abonats tornaran al seu seient habitual.

Per a poder realitzar el procés, un abonat actuarà com a líder de l'agrupació i haurà d'accedir a l'Àrea de Soci i introduir l'ID i el PIN de tots els integrants del seu grup. Aquest procediment estarà obert a partir de dilluns 17 d'agost.

Repartiment equitatium dels seients disponibles

Per garantir el repartiment més equitatiu possible dels seients disponibles, el club dissenyarà un procediment en el qual tots els abonats, a partir de les agrupacions fetes, seran assignats als diferents partits en que es permeti l'entrada del públic a Montilivi.

Quan això sigui possible s'explicarà el procediment, que seguirà sempre l'objectiu que el repartiment de tots els seients disponibles sigui el més equitatiu perquè tots els nostres abonats puguin gaudir dels màxims partits possibles.

Aquest procediment tindrà efecte fins que les autoritats permetin utilitzar el 100% de l’aforament de l'estadi, en aquest moment, els abonats podran tornar a gaudir dels seus seients sense cap tipus de restricció.