AVANÇA’T A LA CAMPANYA D’ABONAMENTS I GUANYA UN VIATGE A NOVA YORK!

 

Amb l’afany d’oferir un millor servei en el procés de renovació dels abonaments i evitar cues a l’estadi, el club anima a tots els abonats a domiciliar el seu abonament. A més, aquest any domiciliar té premi, un viatge a Nova York amb entrades VIP al Yankee Stadium!

Si tens clar que renovaràs el teu abonament, la manera més senzilla, ràpida i còmode és domiciliar el teu abonament: és molt fàcil, tan sols has d’omplir el document SEPA i entregar-lo firmat al club utilitzant una de les 3 vies disponibles:

  • Presencialment entre setmana a les taquilles del
  • Presencialment els dies de partit a la carpa davant de
  • Per correu ordinari enviant el document complimentat i firmat a:

Att. Área Socios Girona FC
Av. Montilivi 141,
17003, Girona.

Cal recordar que és indispensable omplir un document SEPA per a cada abonament. Així doncs, en el cas de, per exemple, els abonaments a nom d’un menor que paga un familiar aquest últim (pare/mare/tutor) ha d’emplenar el document amb les dades del titular de l’abonament però amb les dades bancàries del que efectua el pagament.

 

DOMICILIA I GUANYA UN VIATGE A NOVA YORK GRÀCIES A NAUTALIA

Aquest any, domiciliar l’abonament té un gran premi! Tots els que abonats que hagin domiciliat l’abonament entre el divendres 4 de Maig i el dijous 6 de Juny entraran al sorteig d’un viatge per dues persones a Nova York amb entrades VIP al Yankee Stadium per a veure el derbi de Nova York entre el New York City Football Club, amb David Villa com a jugador Estrella, i el New York Red Bulls el diumenge 8 de Juliol.

Tots els abonats que ja van fer aquest procés l’any passat també entraran al sorteig i poden guanyar aquest fantàstic premi.

El viatge a Nova York per a dues persones, cortesia de Nautalia Viajes com a agència de viatges oficial del Girona FC, serà del divendres 6 al dilluns 9 de juliol i inclourà els vols, 3 nits d’hotel i entrades VIP al derbi de Nova York de la MLS.

 

CARPES PER DOMICILIAR ELS DIES DE PARTIT

Per tal de que tots els abonats tinguin la possibilitat d’entregar el document per domiciliar físicament, s’habilitarà una carpa davant fora de l’estadi a la zona de Tribuna des de dues hores abans dels partits a casa davant l’Eibar i el València.

Aconsellem portar el document imprès i complimentat per evitar cues. Pots omplir-lo ara fent click AQUÍ.

 

PER OPTAR A UN ABONAMENT, FES-TE SOCI!

Si vols viure en directe els partits del Girona a Montilivi des de la teva pròpia localitat, fes-te soci per entrar a la llista d’espera per a futurs abonaments! Fes click AQUÍ per a descobrir tota la informació.