Un format de pagament adaptat a la situació actual

Sembla que, per fi, ha arribat el moment de tornar a Montilivi. Si les circumstàncies no canvien, el retorn del públic a l'estadi està molt a prop, doncs les autoritats sanitàries han donat llum verda a un major aforament als partits de futbol professional. 

Estem preparats per rebre l'afició a Montilivi amb totes les mesures de seguretat necessàries per assegurar que podreu gaudir de l'espectacle amb el menor risc possible. 

Donat que no es pot assegurar l'assistència completa d'un abonat aquesta temporada, el Club cobrarà una primera quota d'aproximadament el 50% del preu i després, segons el nombre de partits als que hagi pogut assistir cada abonat, es procedirà a la devolució o al cobrament de la part corresponent. 

En els partits amb aforament reduït el públic haurà d'entrar amb una entrada nominal per a cada partit, per tant l'ús del carnet es reduirà als partits amb aforament complet. Tanmateix el club llança l'abonament digital per facilitar i fer més còmode l'accés a l'estadi reduint l'impacte ambiental de les targetes plàstiques. 

Podrem tornar a vibrar junts a Montilivi

Veure preus