Un format de pagament adaptat a la situació actual

El club és sensible amb el delicat moment econòmic, social i sanitari que estem vivint. Per això, plantegem una sèrie de mesures que permetin fer molt més accessible l’abonament des del punt de vista econòmic.

En primer lloc, donat que es preveu iniciar la temporada 2020/21 a porta tancada o amb una limitació d’aforament, el club no cobrarà l’import complet de l’abonament. En el seu lloc, es girarà una quota inicial que correspon al 50% del preu de l’abonament i que servirà per assegurar el seient durant la propera temporada.

Aquest 50% correspon al percentatge de partits que el club preveu que l’abonat podrà gaudir durant la temporada 2020/21. Si durant el desenvolupament de la temporada s’amplia el límit de l’aforament i, per tant, l’abonat pot accedir a més del 50% dels partits, el club realitzaria un segon cobrament amb la part proporcional del romanent de la temporada. 

De la mateixa manera, si no s’arriba a aquest 50%, el club compensaria als seguidors amb l’import corresponent, com ho ha fet aquesta temporada.

Veure preus