UN ESTADI ON HI CABREM TOTS

Montilivi tindrà una capacitat per a 11.200 espectadors
El Girona ha decidit adaptar l’estadi Montilivi de manera que els 9.500 abonats actuals puguin seguir gaudint de l’equip durant tota la temporada.
Es mantindrà la grada superior de Preferent i es retiraran els sectors superiors de Gol Nord i Gol Sud.
El nou estadi hi cabrem tots. Junts, tornarem!

ABONATS AFECTATS PER L’ADAPTACIÓ

Procés exclusiu per als abonats afectats per l’adaptació
Tots els abonats afectats per l’adaptació de l’estadi (abonats de Gol Nord Superior i Gol Sud Superior) tenen un procés exclusiu i prioritari per a seleccionar el seu nou seient. Segueix llegint per a informar-te del procés de selecció del nou seient.

Què he de fer per seleccionar el meu nou seient?

Procés exclusiu per als abonats afectats per l’adaptació
Tots els abonats afectats per l’adaptació de l’estadi (abonats de Gol Nord Superior i Gol Sud Superior) tenen un procés exclusiu i prioritari per a seleccionar el seu nou seient. Segueix llegint per a informar-te del procés de selecció del nou seient.
Sabem que molts abonats viuen els partits acompanyats dels seus familiars o amics. Per això hem facilitat el següent procés per a seleccionar els vostres nous seients de manera conjunta o individual:

 1. Crea el teu grup
  • Accedeix a l’Àrea de Soci (online.gironafc.cat) entre el 3 i el 16 de Juny i entra a la pestanya ‘Agrupar Socis’. Necessitaràs l’ID de Soci i PIN de cada abonat amb qui et vulguis canviar de seient conjuntament.
 2. Selecciona el teu seient:
  El dia 20 de juny rebràs un correu electrònic indicant el dia i hora a partir de la qual podràs seleccionar el teu nou seient o el del teu grup.
  • Aquest procés només el podrà fer una persona de cada grup.
  • Un abonat no podrà estar en dos grups diferents.
  • L’ordre per a seleccionar els nous seients seguirà com a criteri principal l’antiguitat del grup (es farà una mitjana d’entre tots els integrants) i també la data que s’hagi fet la sol·licitud, afavorint als més ràpids en fer-la.
  • En cas de voler seleccionar individualment el seient, també s’ha d’accedir a la pestanya ‘Agrupar Socis’ i enviar la teva sol·licitud individualment.
  • Tots aquells abonats afectats per la remodelació que no hagin seleccionat el seu nou seient abans del 30 de Juny, se’ls hi adjudicarà un seient aleatòriament.
CALENDARI AFECTATS

Del 3 al 16 de Juny

ENVIAMENT DE PETICIONS

 • Des de Àrea de Soci podràs enviar la teva petició a l’apartat ‘Selecció de seient’ (apartat exclusiu per als abonats afectats)
 • Si desitges selecciónar el seient conjuntament amb altres abonats, a l’hora d’enviar la petició hauràs d’introduir l’ID de Soci i PIN de cada un dels abonats amb qui et vols seure. La petició també es podrà enviar de manera individual.
 • El dia 19 de juny rebràs un correu electrònic indicant el dia i hora a partir de la qual podràs seleccionar el nou seient a través de l’Àrea de Soci.

Del 20 al 30 de Juny

SELECCIÓ NOUS SEIENTS

 • Seleccionar el nou seient serà tant senzill com comprar una entrada.
 • Tots aquells abonats afectats que tinguin els pagaments domiciliats i no hagin seleccionat el seu nou seient abans del 30 de Juny, se’ls hi adjudicarà un seient aleatòriament.

Domiciliació i gestions de l'abonament

Selecció nous seients abonats afectats

Alliberament seients no domiciliats.

Canvis de seient

Gir del rebut domiciliat