Durant les últimes temporades, el Girona ha reconegut la fidelitat dels seus abonats, premiant l’assistència a l’estadi amb importants descomptes. Això ha fet que Montilivi tingués una de les mitjanes d’ocupació més altes de LaLiga i es visqués un gran ambient cada partit.  

La temporada 2019/20 volem més que mai que Montilivi continui oferint una imatge espectacular. És per això que premiarem la fidelitat i l’assistència dels nostres abonats en una temporada on l’objectiu és clar.

A tots aquells abonats que ens facin confiança, si l’equip aconsegueix l’ascens, se’ls hi descomptarà l’import del seu abonament d’aquesta temporada 2019/20 sobre el preu de la temporada següent a Primera Divisió. L’única condició per gaudir d’aquest benefici és assistir a un mínim de 19 dels 21 partits que inclou l’abonament i haver-lo tramitat abans del 30 d’agost del 2019.

Recordem que l’abonament de categoria adult es podrà transferir a una altra persona en cas que l’abonat no pugui assistir a un partit. L’objectiu és veure un Montilivi animant a l’equip partit a partit per aconseguir entre tots l’objectiu de l’ascens.