OBRIM LES INSCRIPCIONS DEL CAMPUS DEL GIRONA 2020  

Per a nens i nenes de 5 a 15 anys!

Des del Girona FC estem treballant en el millor format de campus d’Estiu sent conscients de la situació actual, per això us volem explicar com serà aquest nou format ja que hem de mantenir i desenvolupar amb la màxima seguretat i higiene les activitats.

El campus tindrà un format de tecnificació, on prioritzarem els aspectes tècnics i tàctics més importants per el desenvolupament del jugador.

Un any més el Campus del Girona FC 2020 estarà sota la direcció tècnica-esportiva de Carles Planchart (entrenador assistent del Manchester City) i de Jordi Guerrero (exentrenador del Girona FC). Degut a la situació que estem vivint, aquest any l’activitat principal serà el futbol i no podrem oferir moltes de les activitats extres que cada any oferíem. Així doncs, no hi haurà activitat de piscina, firma de jugadors,...això sí, hi haurà molt de futbol.

El Campus del GIRONA FC aquest any es celebrarà a les seus de les de Torres de Palau (Girona) i el Camp Municipal de Platja d'Aro.

Després d'aquest període de confinament, estem segurs que tant jugadors com entrenadors i pares estaran amb moltes ganes de retobar-nos i jugar a futbol!

PROTOCOL D'HIGIENE I SEGURETAT

Arribada: Els jugadors entraran amb màscara, de un en un i separats 2 metres entre ells.

Control de temperatura: A l’arribada, se’ls i farà un control de la temperatura

Neteja de les mans: és desinfectaran les mans amb gel desinfectant a l’arribada

Cada grup tindrà el seu espai assignat.

Diferents horaris per cada grup per tal de no coincidir amb altres grups.

Desinfecció del material abans i desprès de l’activitat.

Sortida: La sortida és realitzarà per odre de grups, d’un en un i amb distàncies de 2 metres entre els participants.