CAMPUS D’ESTIU GIRONA FC 2022 

El Campus mantindrà un format de tecnificació, on prioritzarem els aspectes tècnics i tàctics més importants per el desenvolupament del jugador. Estarà sota la direcció tècnica-esportiva d’entrenadors i tècnics del futbol base amb l’objectiu de formar jugadors/es amb els valors, treball i metodologia del Club.  

Unes setmanes on ho passaràs d’allò més bé i viuràs una experiència 100% Girona FC!

 

INSCRIU-TE ARA!

 

Edats

Per a nens i nenes d’entre 5 i 15 anys.

 

Dates i Horaris

El Campus tindrà una durada de cinc setmanes. El tret de sortida tindrà lloc el proper 27 de juny amb l’inici de la primera setmana, i finalitzarà el 29 de juliol, darrer dia de la cinquena setmana del Campus d’Estiu del Girona FC.

  Setmana 1: del 27 de juny a l’1 de juliol de 9:00h a 13:00h

  Setmana 2: del 4 de juliol al 8 de juliol de 9:00h a 13:00h

  Setmana 3: de l’11 de juliol al 15 de juliol de 9:00h a 13:00h

  Setmana 4: del 18 de juliol al 22 de juliol de 9:00h a 13:00h

  Setmana 5: del 25 de juliol al 29 de juliol de 9:00h a 13:00h

Preus

  1 setmana: 150€

  2 setmanes: 215€

  3 setmanes: 280€

  4 setmanes: 350€

  5 setmanes: 395€

Els jugadors del futbol base del Girona tindran un 10€ de descompte, així com els socis del Girona. A més, la inscripció d’un segon germà tindrà un 30% de descompte, i la d’un tercer germà fins a un 50% de descompte.

 

Equipacions

Entregarem 2 samarretes oficials als futbolistes del Campus! En cas de només venir una setmana, el jugador/a només rebrà una equipació.

  

Instal·lacions

Torres de Palau és un dels terrenys de joc on els equips del futbol base del Girona FC disputen els seus partits de lliga, i on la gran majoria d’ells entrenen entre setmana. Unes instal·lacions situades al costat de l’Estadi de Montilivi. A la seu de Girona es realitzarà també un Campus exclusivament femení, amb entrenadors del Girona FC Acadèmia.

 

Activitats futbolístiques

Com no podia ser d’una altra manera, el futbol serà el principal motor del Campus d’Estiu del Girona FC. Els futbolistes duran a terme:

  • Jocs d’activació
  • Rondos tècnics
  • Rondos tàctics
  • Entrenaments específics per a porters
  • Situacions numèriques
  • Tasques de finalització
  • Competicions internes 
  • Reptes tècnics individuals

 

Altres activitats

A més del futbol, ​​els nens podran gaudir de xerrades formatives, jocs aquàtics, visita guiada per l’Estadi de Montilivi, acte de cloenda, i un sorteig d’obsequis signats per jugadors del Primer Equip del Girona FC.

INSCRIU-TE ARA!