JOAN FONALLERAS

Menors de 35 anys

Sóc soci des de fa més de 15 anys, amb el número 406. La meva relació amb el Girona FC ve de fa molts anys, és una tradició familiar que s’ha anat transmetent de generació en generació, i ja des de ben petit assistia al camp. Al llarg dels anys, la meva relació amb l’equip ha anat canviant: des d’uns inicis a Gol Nord amb el pare, passant per Preferent i acabant al Gol Sud, des d’on partit rere partit animo el club amb el Jovent Gironí. Sense tampoc passar per alt totes les èpoques on a la mitja part enfilàvem camí d’un gol a l’altre per poder veure atacar els nostres jugadors; ni tampoc els molts desplaçaments, on he tingut el privilegi de conèixer noves amistats i de tenir vivències meravelloses relacionades amb els nostres colors.

Crec que puc aportar una opinió que pot representar molts punts de vista diferents. Puc defensar els interessos dels joves aficionats i socis, també de les penyes i dels col·lectius d’animació, i també, és clar, defensar la història del nostre club, que, tot i ser poc coneguda, és meravellosa.

He de dir que sóc crític amb la gestió quan s’ho ha de ser, per tal de millorar i créixer com a club. Crec que a nivell institucional ens queda molt camí per recórrer i per millorar. Per tant, des de la meva humil visió intentaré aportar tot el possible pel bé del club.

No parlo en nom de ningú, sinó que expresso les meves opinions, sempre des de l’adhesió personal, convençuda i militant, al Girona F.C. Al mateix temps, però, com a membre del Fòrum assumeixo la responsabilitat de transmetre i fer conèixer les inquietuds que em pugueu fer arribar, per tal de fer més gran, més sòlid i amb més projecció de futur un club que, a finals d’aquesta dècada, serà centenari.

Contacta amb el representant aqui

ReCaptcha incorrecte
Enviar