MONTSERRAT ROMERO

Penyistes

Des de petita he trepitjat els camps de futbol, cada dissabte el meu pare jugava a futbol i amb la meva mare i la meva germana l’acompanyàvem a tots els partits. Per tant, ja tinc la tradició d’anar a veure rodar la pilota els caps de setmana. 

Al 2008 vaig començar a anar a Montilivi. A casa sempre m’han explicat que el meu avi ja portava la meva mare de petita a Vista Alegre i el meu pare de jove també hi passava les tardes de dissabte. Els colors blanc i vermell ja fa anys que conviuen amb nosaltres.

Al camp, el públic és el jugador número 12, i per tant, part implicada dins de l’equip. Formar part del Fòrum és una molt bona oportunitat perquè siguem escoltats per la Direcció del Club i alhora poder escoltar la part interna que no es veu des del nostre seient.

Des del Fòrum Montilivi aportaré totes les opinions, qüestions i suggeriments que ens feu arribar i junts treballarem per tenir un club i una ciutat més activa i reforçant les activitats que en derivin, ajudar a les associacions solidàries i sobretot, que els nostres infants es sentin orgullosos del Girona i segueixin engalanant la nostra ciutat de la camiseta del Girona FC.

A part de ser sòcia del Girona FC, també sóc sòcia de l’equip de bàsquet femení Uni Girona i de l’equip masculí Bàsquet Girona. Sempre donant suport a l’esport gironí.

Contacta amb el representant aqui

ReCaptcha incorrecte
Enviar