El Girona FC ja té nou Partner Energètic del Club, es tracta de la companyia catalana Factor Energia. El seu logo lluirà a la part inferior posterior de la samarreta del primer equip.

Factor Energia treballa per consolidar el coneixement de la seva marca i el seu negoci al mercat gironí establint vincles amb el Club per adreçar-se a la creixent massa social del club blanc-i-vermell. El tret de sortida d’aquesta relació ha estat la signatura i fotografia dels presidents de les dues entitats al terreny de joc.

Per part del Girona FC, el president, Delfí Geli, ha expressat la seva satisfacció de comptar amb el suport d’una empresa amb la magnitud i reputació com és Factorenergia, a més de ressaltar “l’afinitat de valors entre ambdues entitats, les quals estan compromeses amb el benestar del medi ambient i el desenvolupament sostenible”.

Per la seva part, Emili Rousaud, CEO de Factor Energia, també ha expressat que “la vinculació amb el Girona és una aposta molta clara pel territori ja que el nostre objectiu és subministrar energia 100% renovable a tota la demarcació  de Girona, i no hi ha millor manera de fer-ho que de la mà d’un club de futbol amb un arrelament social i un seguiment tan important com aquest. També és un bon moment per expandir aquest tipus de nova economia en una situació complicada com l’actual. Per això hem de promoure l’optimisme i les bones noticies”.

Beneficis per als socis

Com a part de l’acord, Factorenergia oferirà als socis del club tarifes preferencials en el subministrament d‘energia 100% renovable i l’oportunitat de viure experiències úniques, un cop la situació de pandèmia ho permeti, com són: entrades VIP, assistir a un entrenament del Primer Equip, i fins i tot poder conèixer als jugadors de la plantilla.

Energia verda i molt més

Factorenergia és una comercialitzadora d'energia integral que subministra electricitat i gas natural tant a empreses com a famílies, amb atractius preus i amb un servei a client proper, eficaç i transparent. La companyia, fundada el 1999 per Emili Rousaud Parés, és la primera comercialitzadora d'energia independent nascuda en el mercat liberalitzat a Espanya.

La companyia, que proporciona actualment electricitat i gas natural a més de 70.000 empreses i milers de llars a tot el territori nacional, és des dels seus inicis, una gran impulsora de polítiques d'estalvi, d'eficiència energètica i de lluita contra el canvi climàtic. En aquest sentit, representa més de 3.000 productors d'energies renovables, comercialitza energia renovable certificada per la CNMC i treballa activament per impulsar la mobilitat sostenible i l'autoconsum elèctric. Més informació a: www.factorenergia.com.