L’empresa catalana especialista en l’elaboració de salsitxes alemanyes i del país, i hamburgueses, ha renovat com a partner gastronòmic del club.

Leo Boeck continuarà al costat del Girona FC per quarta temporada consecutiva i amb aquest acord es consolida la relació entre les dues entitats. La relació permetrà que tots els assistents a Montiilvi segueixin gaudint de productes de Leo Boeck a l’estadi en dies de partit un cop s’ha autoritzat la reobertura de la restauració a l’interior.

Com a Frankfurt Oficial del Girona FC, els socis del club seguiran gaudint de promocions especials periòdiques tal i com ha succeït des que Leo Boeck esdevingués partner del club.

Sobre Leo Boeck

Leo Boeck, amb seu a Montcada i Reixac, és una referència al sector i des de 1927 ofereix als seus clients els millors productes basats en uns ingredients de màxima qualitat, des de salsitxes d’estil alemany i del país, hamburgueses i les millors salses per acompanyar-les.

L’empresa catalana utilitza els millors productes de la terra, la maquinària més moderna i les receptes originals per a elaborar productes gourmet amb la màxima qualitat.

Des de fa tres anys Leo Boeck està present a la ciutat de Girona amb un local en ple centre de la ciutat, el “Frankfurt Leo Boeck” de la Plaça de la Independència.