Marathonbet és el patrocinador principal del Girona FC, una relació plurianual que va tenir el seu inici la temporada 18-19. El Club català vesteix el logotip de Marathonbet al frontal de l'equipació de joc del primer equip i també té una àmplia presència dins de l'estadi de Montilivi.

Amb aquest patrocini, Marathonbet es compromet a oferir als seguidors del Girona FC un extraordinari i únic lot d'experiències que inclou contingut exclusiu, promocions, oportunitats i ofertes especials. El CEO del Girona FC, Ignasi Mas-Bagà, va comentar: "El nostre acord amb Marathonbet és summament estratègic. Per mitjà d'aquest enllaç hem complert el nostre objectiu de crear una aliança amb una prestigiosa companyia de renom." Mas-Bagà va destacar que "Marathonbet serà el nostre primer patrocinador principal des de l'ascens a 1ª divisió, el que implica tot un èxit per al Club. Tenim la intenció de crear una relació propera i a llarg termini de manera que ambdues entitats puguin continuar creixent juntes."

Natalia Zavodnik, CEO a Marathonbet, va expressar: "Estem encantats de poder anunciar aquest patrocini amb el Girona FC, una de les forces emergents en el futbol espanyol en els darrers anys. A més, l'evolució de Marathonbet i el Girona FC ha estat semblant en els últims anys amb la nostra notable arribada al mercat espanyol mentre ells han anat guanyant protagonisme després de l'ascens a la Liga en 2017”.