Estem orgullosos d’anunciar que Parlem telecom, l’operadora de telecomunicacions de Catalunya, és el nou partner tecnològic del Girona FC per l’actual temporada 2020-2021 i la propera 2021-2022.

El passat 16 de novembre, Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem telecom i Delfí Geli, president del Girona FC, van signar un acord de col·laboració entre ambdues entitats que contempla que Parlem telecom sigui, des d’ara, l’operadora que proporcionarà al Girona FC els serveis complets de telecomunicacions del Club.

Aquest acord demostra un cop més, el compromís de Parlem Telecom amb el territori i amb les entitats del nostre país, i d’aquesta manera contribuir al desenvolupament econòmic i social del nostre país. 

Beneficis per als socis

Com a part de l’acord, Parlem telecom oferirà un descompte exclusiu per els socis del club blanc-i-vermell, aquest benefici consisteix en un 10% de descompte durant un any en la tarifa seleccionada al qual podeu accedir fent clic aquí.

Parlem, la telecom de Catalunya

Parlem Telecom és l’operadora de telecomunicacions catalana nascuda l’any 2014 que aposta per un tracte de proximitat amb el client i amb una identitat pròpia. La companyia, fundada i presidida per Ernest Pérez-Mas, vol ser referent del sector al país i respondre a les necessitats de telefonia, Internet i televisió per particulars i empreses dels territoris de parla catalana.