El Girona FC continuarà treballant de la mà de Viatges El Corte Inglés durant les properes dues temporades de cara a l’organització i gestió dels viatges del primer equip i futbol base.

L’Agència serà l’encarregada de coordinar totes les necessitats dels viatges que hagin de dur a terme els nostres jugadors aquesta temporada, donant suport també al futbol base en els seus desplaçaments més llargs.

A més, Viatges El Corte Inglés també s’encarregarà d’organitzar desplaçaments per a socis i aficionats del Club que vulguin acompanyar l’equip en els partits que es disputin lluny de l’Estadi. Aquest punt està condicionat a una relaxació de les mesures sanitàries actuals que fan impossible el desplaçament massiu d’aficionats en estadis visitants.

Sobre El Grup Viatges El Corte Inglés

Viatges El Corte Inglés pertany a un dels grups empresarials més importants del país: El Corte Inglés i porta més de 50 anys al servei dels seus clients. Compta amb un gran equip de professionals especialitzats en viatges per vacances, viatges professionals i de negoci, viatges d'incentiu, congressos i convencions. Disposa d'una àmplia xarxa de vendes conformada per 786 oficines, de les quals 627 estan a Espanya, 26 estan a Portugal, una a França, una altra a Itàlia i 131 en països de Llatinoamèrica com Mèxic, Xile, Colòmbia, Cuba, República Dominicana, el Perú, l'Argentina, l'Uruguai, Panamà i l'Equador.

A més, compta amb dos Touroperadors: Tourmundial, touroperador multidestí; i Club de Vacances, primer turoperador a Espanya especialitzat en viatges per a majors de 60 anys.