El nou coronavirus està provocant un gran impacte en el sistema sanitari català. Els recursos escassegen i el personal sanitari està fent un gran esforç. Els que formem part de la societat civil podem ajudar-los de dues maneres molt clares. En primer lloc, quedant-nos a casa; i segon lloc, aportant el nostre granet de sorra en forma de recursos econòmics que ajudin a aconseguir els material de protecció adequats per seguir tractant els pacients.

Us demanem que doneu el que pugueu a aquesta causa per captar fons destinats íntegrament a l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona, que gestionarà tots els recursos aconseguits de la millor manera. Amb aquesta aportació podran comprar mascaretes, bates i d’altre material de protecció o tractament.

Des del Girona FC volem oferir una sèrie de productes i serveis que sortejarem entre tots els donants per tal d’animar-vos a col·laborar. Tanmateix, si hi ha organitzacions, clubs o empreses que volen oferir productes seus es poden posar en contacte amb nosaltres i els afegirem a aquesta llista de “recompenses” que hem preparat:

- 20 Samarretes oficials signades pel primer equip.
- 20 Entrades dobles per a partits del Girona FC.
- Botes i material personal signat dels jugadors.
- 10 lots de marxandatge del Girona FC.
- 10 experiències Meet&Greet amb els jugadors del Girona FC.

Tots aquests productes i experiències (i les que es puguin afegir posteriorment) es sortejaran entre els donants en favor d’aquesta causa per agrair-los la seva col·laboració.

 Entre tots guanyarem al Covid19! Som-hi!