Skip to main content
EN

Business Club

Image

“Per Caixabank és molt important poder compartir amb els nostres clients els esdeveniments rellevants que tenen lloc al territori on som presents. Sense dubte tot el que passa al voltant del Girona FC té un alt impacte en molts aspectes de la societat gironina.”

Josep Maria González.   Director Comercial de Caixabank

Image

“Portem col·laborant amb el Club fa més de 6 anys de manera satisfactòria, fet que ens ha permès trobar sinèrgies empresarials molt profitoses, ja sigui regalant invitacions, compartint espais de trobada amb altres empreses, participar en actes socials de rellevància,  o la comunicació directe amb els responsables del Club. Per una empresa com Dibosch , que gran part del seu mercat està a les comarques gironines , tenir conveni amb el Club ens ajuda a fer marca.

Francesc Bosch.    Gerent de Dibosch

Image

“Frit Ravich treballa amb el club des de fa més de 10 anys, ja que els dos compartim el mateix territori però també uns mateixos valors. Amb la pujada a 1a divisió vam voler-ho celebrar fabricant un nou envàs de patates amb l’escut del Girona FC i que actualment seguim distribuint. Cal ressaltar les trobades que organitza el Club de manera regular, ja que ens han donat la oportunitat de fer networking amb altres empreses, la qual cosa ens enriqueix molt com a companyia.

Javier Mir.    Director de Màrqueting de Frit Ravich