Carnet de socio

Show your love for Girona

Ser del Girona és una manera diferent d’entendre el futbol. Un club humil, proper i que s’esforça per seguir creixent amb ambició i perseverança. Tothom pot ser part del club fent-se soci i a canvi gaudir d’avantatges i privilegis exclusius per als aficionats més fidels alhora que fa més fort el projecte del club.

Fes-te soci i forma part de la nostra història!

 PREU DEL CARNET DE SOCI

 INFANTIL: 10€ (0 a 6 anys) /  JÚNIOR: 30€ (7 a 17 anys)   / ADULTS: 50€

JA SOC SOCI

Renova i segueix gaudint dels beneficis i avantatges de ser Soci del Girona FC una temporada més.

RENOVA EL TEU CARNET!

VULL FER-ME SOCI

Fes-te soci i demostra el teu amor pel Girona FC! Disposaràs d’un número de soci que indicarà la teva vinculació i pertinença al Club i molts més molts avantatges dels que podràs gaudir durant la pròxima temporada.

FES-TE SOCI!

REGAL DE BENVINGUDA

Si renoves el teu Carnet de Soci rebràs una bufanda personalitzada amb el teu nom i l'himne del Girona FC perquè puguis lluir-la amb orgull. (Els nous Socis rebran la bufanda sense personalitzar)

DESCOMPTES EN ENTRADES

Tots els socis disposaran d’un 10% de descompte en d’entrades per als partits de Montilivi. També tindran prioritat en la compra d’entrades per a tots el partits, inclosos els que es juguin fora de casa.

AVANTATGES DEL CARNET

Accés a la llista d’espera per nous abonaments, sortejos exclusius per a socis, descompte del 10% en marxandatge oficial i molt més... El carnet de soci ve ple de novetats. Descobreix-les!