IVAN ARANDA

P.M.R.

 

Sóc l'Ivan Aranda Mena de Canet de Mar (Maresme), soci núm.4.352. Amant del futbol en general, i arrel de la meva vinculació personal amb les comarques gironines segueixo el club des de que va pujar a 2 Divisió A. Vaig fer el pas a soci el 2016 abans però havia assistit a diferents partits com aficionat. 

El club va oferir l'oportunitat que diferents sòcies i socis poguéssim aportar el nostre punt de vista, a través del Fòrum Montilivi, i en el meu cas en allò que fa referència a totes aquelles persones amb mobilitat reduïda que assistim a l'estadi per veure el nostre equip. No m’ho vaig pensar! I ara estic aquí, gràcies a totes i tots vosaltres!

Des de la meva situació, usuari de cadira de rodes elèctrica, m’agradaria ajudar al club a fer de l’Estadi Montilivi un espai lliure de barreres arquitectòniques i més amable per al conjunt de la massa social del club, i en concret per a les persones amb mobilitat reduïda i capacitats diverses.

Com a membre del Fòrum Montilivi estic a la vostra disposició perquè pugueu contactar amb mi i fer-me arribar propostes, suggeriments i millores per fer del Girona FC un club de referència.

Amunt Girona!

Contacta con este representante aquí

ReCaptcha incorrecto
Enviar