PERE ALBERTÍ

Mayores de 65

Soc soci des del 2008, quan el club va assolir la Segona Divisió, sempre he estat abonat al gol nord, ja que allà ens trobem amb una colla que, amb el pas dels anys, a banda de gaudir del futbol, hem anat cultivant una bona amistat.

Ara bé, a finals dels anys 80, el Girona FC va tenir una secció d’atletisme, on vaig ser el secretari i defensar la camiseta del club en curses de fons i el Cross per tant puc dir que també n'he defensat els colors.

El que més m’enorgulleix del meu club és el seu tarannà i posicionament en temes que no són estrictament esportius, però que demostren una sensibilitat social. Així em vaig alegrar molt quan ens varen nomenar la millor afició, o bé quan donem suport a iniciatives com la lluita contra la violència als camps, l’homofòbia, o el suport a les persones amb multicapacitats com la lliga Genuine.

Per això em vaig presentar com a candidat al Forum. Crec que cal que la veu del soci i aficionat sigui escoltada.

Per tant us animo a fer-nos arribar els vostres neguits i preocupacions respecte al tarannà del club, ja que intentarem fer de pont entre nosaltres i la directiva.

Contacta con este representante aquí

ReCaptcha incorrecto
Enviar