El Girona FC eSports vol incorporar un segon ‘gamer’ oficial i tu pots ser l’escollit!

Per trobar el nou gamer del Girona, LaLiga i el club han organitzat un 'Draft Online' de FIFA20 que es disputarà entre el 19 i el 21 de gener. D'entre els finalistes d'aquest torneig, el Girona escollirà el gamer que representarà al club a la eLaLiga.

INSCRIU-TE ARA

 

COM HA DE SER AQUEST NOU 'GAMER' GIRONÍ?

  

Major de 16 anys

L’edat mínima per participar en el torneig d’eLaLiga és 16 anys. El nou jugador serà contractat pel club gironí per a participar oficialment a les competicions de FIFA20 de eLaLiga.

 

Aficionat del Girona FC

Busquem un gamer que sigui seguidor del Girona FC, que senti els colors blanc-i-vermells i valori el que significa representar el Girona FC. Aquest gamer serà el clar representant de l'Orgull Gironí en l'àmbit dels eSports.

 

Participarà al Kick Off de eLaLiga

Gran part de les competicions es disputen online, però la lliga arrenca amb un esdeveniment presencial, el Kick Off, que se celebrarà a Madrid el divendres 14 i el dissabte 15 de febrer.

Entrenar, competir i generar continguts d'eSports

El jugador d'eSports del Girona tindrà el deure d'entrenar-se per a donar el seu màxim nivell durant tota la eLaLiga. A més a més, el jugador serà protagonista de diferents continguts a les xarxes socials i esdeveniments d'eSports del Girona FC juntament amb l'actual gamer del Girona, Angelito.

 

Formar un equip d’Ultimate Team amb jugadors de LaLiga

El torneig és en format Ultimate Team, i a més, els jugadors a utilitzar únicament podran ser jugadors de LaLiga i 'iconos' que hagin competit en un equip de LaLiga durant la seva carrera. Per tant, si el teu equip està format per jugadors d’altres lligues, agilitza el mercat de fitxatges! Llegeix el reglament aquí

FORMAT DEL DRAFT I INSCRIPCIONS

El Draft Online del Girona arrencarà el 19 de gener i tindrà una durada de 3 dies. Es disputarà en format 1vs1 i únicament en la plataforma PS4. Els enfrontaments, que es jugaran online a partir de les 18h, es disputaran al millor de 3 partits. Els participants de Draft online competiran per a passar a formar part del Girona FC i representar-lo a la competició oficial de LaLiga, la eLaLiga Santander.

Les inscripcions per a participar en el 'Draft Online del Girona' ja estan obertes! 

INSCRIU-TE ARA

 

LA COMPETICIÓ eLALIGA 

Aquesta temporada el Girona FC eSports participarà per primera vegada a la eLaLiga Santander, la competició oficial més important d'Espanya, que serveix com a classificatori per a les Global Series de FIFA 20.

El pròxim 15 de febrer se celebrarà a Madrid 'Kick Off' que donarà el tret de sortida a la competició. En aquest 'Kick Off', en exclusiva per als representants dels clubs de LaLiga Santander i LaLiga Smartbank, podran guanyar els seus primers punts de cara a la classificació general de la competició, que els permetrà classificar-se per als propers esdeveniments presencials (Mid Season i la Gran Final).

Al mes d'abril, arribarà el segon presencial, el Mid Season, que se celebrarà a Barcelona i, per últim, el 9 de Maig es jugarà la gran final de la eLaLiga Santander. 

MÉS INFORMACIÓ

 

CALENDARI DE LES COMPETICIONS

 

 19 - 21 DE GENER - DRAFT ONLINE
 15 DE FEBRER - KICK OFF
2 MARÇ - TORNEIG ONLINE 1
 16 MARÇ - TORNEIG ONLINE 2
1 ABRIL - MID SEASON
13 ABRIL - TORNEIG ONLINE 3
 9 MAIG - GRAN FINAL