Fila superior: Joan Pujolras, Ramon Gallardo, Marc Morales, Andrés Lopez, Fran Gonzalez, Toni Soler, Albert Serra, Albert Agustí, Jordi Ruiz, Manel Carbó.

Fila central: Carles Mulero, Pere Trias, Xavi Ramos, Delfí Geli (Presidente), Eugeni Bou (Entrenador), Dani Falguera, Carles Giralt, Paco Montes, Jordi Soria.

Fila inferior: Albert Redondo, Lluís Busquets, Joan Duran, Joan Bosch, Juli Fernandez, Jaume Pujolras, Dani Zamora, Manel Murillo, Sendo Agell, Gorka Garagarza. 

 

Ambaixadors blanc-i-vermells

El futbol és present, futur i passat. I els exjugadors blanc-i-vermells són la memòria viva del Girona. Els seus triomfs i les seves derrotes ho són també de les aficions gironines de tots els temps, les que es van asseure a les graderies de Vista Alegre i els que ho han fet i ho fan a Montilivi.
L’Agrupació de Veterans del Girona FC, tal i com expliquen tres dels seus integrants Eugeni Bou, Pere Trias i Jaume Pujolràs, va començar a formar-se fa uns 15 anys: “A mesura que el grup anava creixent i el club ascendia de categoria pujant a Segona B i a punt d’assolir l’ascens a Segona A, vam aprofitar el prestigi i la força d’exjugadors com Delfí Geli i Narcís Julià i vam decidir crear una Associació amb cara i ulls. De fet, el primer president de l’entitat, Narcís Julià, tenia molt clar que calia fer i a partir d’aquí vam seguir les seves pautes. Amb això vam fer un salt i ja ens vam donar a conèixer a la província de Girona i també a nivell de la resta de Catalunya”.

Continuar creixent

Actualment l’Agrupació, que presideix Delfí Geli, la formen més de 60 integrants que majoritàriament van militar al club entre les dècades dels 80 i els 90. L’objectiu de l'Agrupció és créixer i aplegar exjugadors del més ampli espectre d’edat possible.

 

Agenda d'Activitats

.

AGRUPACIÓ VETERANS GIRONA FC
PRESIDENT: Delfí Geli
VICEPRESIDENT: Ramón Gallardo
SECRETARI: Carles Mulero
TRESORER: Jordi Ruíz
ÀREA
ESPORTIVA:
Eugeni Bou
Manuel Muñoz
Pere Trias
RELACIONS
SOCIALS:
Jaume Pujolràs
Francesc Montes
Pep Rabasseda
XARXES
SOCIALS:
Jordi Sòria
CONTACTE: veterans@gironafc.cat

Veterans