ANGELITO98 I BY DANI, GAMERS OFICIALS DE FIFA 20 DEL GIRONA

El Girona FC s’endinsa en el món dels eSports. De la mà de l’experimentat Angelito98 i després de fer oficial una nova incorporació, el jove ‘gamer’ ByDani, el Girona FC participarà en l’eLaLiga, la competició oficial de LaLiga de FIFA20. Els dos jugadors competiran individualment per a ser presents al ‘Kick Off’ del dia 14 a Madrid i per aconseguir sumar els primers PRO points de la competició, i així intentar classificar-se a la gran final del 9 de Maig. Amb aquesta secció, el club vol oferir nous continguts i experiències als seus aficionats i arribar a noves audiències.

 

LA COMPETICIÓ eLALIGA 

Aquesta temporada el Girona FC eSports participarà per primera vegada a la eLaLiga Santander, la competició oficial més important d'Espanya, que serveix com a classificatori per a les Global Series de FIFA 20.

El pròxim 15 de febrer se celebrarà a Madrid 'Kick Off' que donarà el tret de sortida a la competició. En aquest 'Kick Off', en exclusiva per als representants dels clubs de LaLiga Santander i LaLiga Smartbank, podran guanyar els seus primers punts de cara a la classificació general de la competició, que els permetrà classificar-se per als propers esdeveniments presencials (Mid Season i la Gran Final).

Al mes d'abril, arribarà el segon presencial, el Mid Season, que se celebrarà a Barcelona i, per últim, el 9 de Maig es jugarà la gran final de la eLaLiga Santander. 

MÉS INFORMACIÓ

 

CALENDARI DE LES COMPETICIONS

 

 19 - 21 DE GENER - DRAFT ONLINE
 15 DE FEBRER - KICK OFF
2 MARÇ - TORNEIG ONLINE 1
 16 MARÇ - TORNEIG ONLINE 2
1 ABRIL - MID SEASON
13 ABRIL - TORNEIG ONLINE 3
 9 MAIG - GRAN FINAL