CA
primer equip

El Girona remunta dues vegades un marcador en contra i acaba empatant contra l'Almeria (3-3)

Pons i Sandaza s'han estrenat com a golejadors i Samuele Longo ha fet el tercer del seu compte particular

Girona i Almeria s’han repartit els punts avui a Montilivi en un partit en que els de Machín han aixecat fins a dos marcadors en contra. D'inici, a la primera part, amb els gols de Pere Pons i Sandaza, que s’estrenaven aquesta temporada, i després a la recta final, amb el tercer gol de Longo que ha igualat el partit. Amb aquest resultat el Girona trenca una ratxa de dues derrotes consecutives (Valladolid i Huesca, a la Copa) però ha tornat a evidenciar errors defensius. L’Almeria s’ha avançat en una jugada a pilota parada, amb una rematada de Quique des de l’interior de l’àrea petita. Una passada a l’espai de Portu ha permès Pere Pons igualar el partit al 38 i tres minuts més tard, Sandaza feia embogir la graderia amb el 2-1 amb que s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat de la pitjor manera. L’Almeria empatava d’un xut creuat que Bono no ha aconseguit aturar en el 46 i quan ja s’havia superat la mitja hora Fidel ha fet el tercer. Amb poc més de deu minuts per endavant el Girona ha buscat l’empat i l’ha trobat en el 83, després d’una jugada embolicada dins l’àrea rival. Longo ha empès la pilota al fons de la xarxa enmig d’una munió de cames visitants.