El Girona guanya el Reus amb un gol de Portu (1-0)

Els de Machín encadenen així la segona victòria consecutiva, segona també a Montilivi, i escalen posicions en la classificació

El Girona ha aconseguit avui la segona victòria consecutiva, segona també a Montilivi, contra el Reus gràcies a un gol de Portu en el minut 77. Gironins i reusencs han jugat avui un partit molt igualat, que s’ha decantat a favor dels de Machín per una acció d’oportunisme, lluita i esforç de Portu. El Girona ha dominat a la primer part però això no s’ha traduït en cap ocasió en gol. De fet, exceptuant una rematada de cap de Sandaza, oportunitats clares no n’hi ha hagut. Al davant, un Reus que s’ha mostrat també poc afinat en atac però molt sòlid a la rereguarda.

Avançada la segona part, Pablo Machín ha canviat el dibuix tàctic i ha donat entrada a Alcaraz en el lloc de Sandaza, buscant controlar el mig del camp. En el 77 ha arribat el gol de Portu. Amb l’1-0 el Reus ha tingut la millor ocasió, una rematada d’Olmo que ha fet intervenir Bounou. Poc abans del final Longo ha perdonat el 2-0 en enviar alta una pilota a escassos metres de al porteria. Amb aquesta victòria el Girona escala posicions en la classificació i se situa sisè.