El Rayo s’imposa per 1 a 0 al Girona

Els de Montilivi han dominat clarament la primera part però la segona ha estat pels de Vallecas. L’autor del gol local ha estat Manucho en el minut 47.

El partit disputat avui a Vallecas ha tingut dues parts absolutament diferenciades. Els primers quaranta-cinc minuts han estat clarament del Girona però a la segona han estat més protagonistes els de Sandoval. Els de Machín s’han mostrat molt segurs en totes les seves línies, combinant i teixint bones jugades, a les que només ha faltat l’encert en els metres finals. Els gironins han mostrat, des de l’inici de la primera part, les seves intencions de dominar el matx amb tot un seguint d’accions d’atac i arribades a la porteria defensada per Gazzaniga. Una de les més perilloses ha estat una jugada de Borja García que després de retallar a un defensa ha centrat la pilota i Ramalho, de cop de cap, ha estat a punt d’aconseguir el primer gol dels blanc-i-vermells. També l’ha tingut Longo que, després d’una centrada de Coris, ha tocat l’esfèrica amb la punta de la bota i aquesta ha sortit lleugerament desviada al pal dret.

A la segona part la situació s’ha capgirat. El Rayo ha trepitjat la gespa amb la intenció de desactivar el Girona i ben aviat han pogut donar un cop que havia de ser definitiu pel devenir del partit. Després d’una bona jugada individual de Santi aquest envia la pilota a Manucho i el davanter angoleny no té més que empènyer-la al fons de la xarxa fent pujar l’1 a 0 al marcador. Només un minut després el Girona ha estat a punt d’empatar el partit. Longo ha connectat un cop de cap davant l’àrea petita del Rayo i la pilota ha sortit fregant el travesser. Malgrat la possessió era favorable al Rayo els de Montilivi no s’han rendit i Aday ha llançat un potent xut des de fora de l’àrea que ha forçat al porter de l’equip madrileny a fer una bona intervenció. A partir del minut 65, Pablo Machín ha començat a fer canvis per refrescar l’equip. D’aquesta manera han entrat Cristian, Sandaza i el debutant Juan Cámara que han treballat per intentar moure un marcador que, malauradament pels interessos dels gironins, ha finalitzat amb l’1 a 0.

El proper partit, corresponent a la dotzena jornada, tindrà lloc el diumenge 30 d’octubre a les dotze del migdia a Montilivi. El rival serà el Numancia.